Sport și sănătate, în pandemie. Ce soluții au găsit unii instructori pentru ca mișcarea să nu lipsească din programul copiilor

În vreme de pandemie şi cu atâtea reguli de respectat, copiii găsesc cu greu activități prin care pot face mişcare şi se pot relaxa. Antrenamentele sportive, înnotul sau dansurile, au devenit o raritate, deși erau activități preferate de tineri înainte de pandemie. Totuși, unii instructori au găsit soluții pentru ca mişcarea să nu lipsească din programul copiilor.

Așa încep acum antrenamentele la o școală de dans din Timișoara. Annemarie este coregraf și și-a adaptat clasele astfel încât elevii ei să poată veni în continuare la dans. A ales să facă antrenamentele în aer liber.

Pasiunea pentru dans a determinat-o pe antrenoare să găsească rapid soluții. Niciun copil nu vine la antrenamente fără masca de protecție și dezinfectant. Până și pauza de dans se desfășoară tot cu respectarea regulilor de distanțare.

Chiar dacă e greu cu măștile, cei mici nu se plâng. S-au adaptat condițiilor și se bucură de mișcare și muzică.

Fetele au un eveniment important în această săptămâna. Vor participa la cel mai mare dans sincron, care va avea loc miercuri, la Timișoara.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top