Starea lui Gică Popescu s-a agravat! Ce i s-a întâmplat după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie!”

Starea lui Gică Popecu (52 de ani) s-a agravat! Oificialul celor de la FC Viitorul continuă să rămână internat în spital, după ce, din cauza coronavirusului, a dezvolat o pneumonie. În prezent, Gică Popescu se află internat la spitalul „Matei Balș” din București. Starea lui Gică Popescu s-a agravat Deși, inițial, Gică Popescu nu a prezentat simptiomele specifice infecției cu coronavirus, președintele clubului FC Viitorul a dezvoltat o pneumonie care l-a silit să stea internat în spital mai mult decât se aștepta. Acesta a declarat că îi este greu să vorbească, iar tusea persistentă îi dă mari bătăi de cap. „Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. și am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, după cum vezi și acum când vorbesc cu tine mai tușesc. Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în weekend nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat”, a  declarat Gică Popescu pentru GSP. Gică Popescu n-a avut nevoie de terapie intensivă Gică Popescu a mai adăugat faptul că nu a avut nevoie de terapie intensivă, însă a urmat un tratament cu Remdesivir. „Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a mai spus Gică Popescu. The post Starea lui Gică Popescu s-a agravat! Ce i s-a întâmplat după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: „Virusul a dezvoltat foarte repede o (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.