Trei cazuri de coronavirus la SCM Rm. Vâlcea înaintea meciului din Liga Campionilor cu Odense. Florin Verigeanu: „Meciul nu este în pericol”

SCM Rm. Vâlcea are vești proaste înaintea jocului cu Odense din Liga Campionilor, programat sâmbătă, de la ora 17:00, pe teren propriu, în cadrul Grupei B. Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez, plus antrenorul secund Goran Kurtes au fost infectacți cu coronavirus, astfel că nu intră în calcule pentru întâlnirea cu formația daneză. Cele trei cazuri de coronavirus au fost înregistrate după revenirea din Franța SCM Rm. Vâlcea a jucat în prima etapă cu Brest Bretagne, în Franța, acest joc fiind pierdut cu 28-21. După revenirea acasă, Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez au avut primele simptome. Din nefericire, testele au confirmat faptul că handbalistele au fost infectate cu coronavirus. Florin Verigeanu, președintele echipei din Vâlcea, a susținut însă că nu se pune problema ca meciul cu Odense să nu se dispute. Toată echipa a fost testată după apariția celor trei cazuri și toate celelalte rezultate au fost negative. „Meciul nu este în pericol, jucăm fără cele două fete. Luni, după ce am revenit din Franța, cele două fete au avut unele simptome. Au fost testate, atât ele cât și antrenorul secund (n.r. Goran Kurtes), rezultatele fiind pozitive. Între timp, toată echipa a fost testată și rezultatele au fost negative”, a susținut Florin Verigeanu. Vâlcea speră să obțină prima victorie a sezonului în Liga Campionilor, chiar dacă Liscevic și Gonzalez sunt două dintre jucătaorele cu mare experiență din lot. „Ne așteaptă un meci foarte greu, poate și mai dificil fără cele două fete, dar mergem înainte. Credem în șansa noastră și sunt convins că vom face un joc bun. Sunt două absențe foarte importante, dar celelalte fete vor încerca să le suplinească absența. Asta este, mergem mai departe”, ne-a mai declarat Florin Verigeanu. În weekend-ul trecut, Buducnost a avut aproape o echipă întreagă infectată cu coronavirus. Campioana din Muntenegru s-a (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.