Ucraina: 22 de persoane și-au pierdut viața după prăbușirea unui avion care efectua un zbor de antrenament cu studenţi militari

Tragedie în Ucraina. Un avion militar s-a prăbușit noaptea trecută în apropiere de Harkov, în estul ţării. La bord se aflau 27 de persoane, potrivit autorităţilor locale. 22 şi-au pierdut viața. Aeronava, un Antonov-26, efectua un zbor de antrenament cu studenţi militari. Președintele Ucrainei este aşteptat la locul tragediei.

Este un șoc – a fost prima reacție a oficialilor ucraineni. Avionul efectua un zbor de antrenament. S-a prăbușit la mai puțin de 2 km de un aeroport militar. A luat foc la impactul cu solul.

La bord erau membri ai echipajului și studenți de la o universitate aflată în subordinea ministerului apărării. Potrivit primelor informații, un motor ar fi cedat. La locul tragediei au ajuns zeci de pompieri, soldați și echipe de salvare.

Au continuat operațiunile de căutare a celor 3 persoane date dispărute. În același timp, bucăți fumegânde din aparat sunt inspectate și sigilate de echipe speciale. Potrivit agenției Reuters, există informații că unele persoane ar fi sărit din avion înaintea impactului. O comisie guvernamentală anchetează cauzele tragediei aviatice.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top