Critic National
VIDEO Fotbal: Ionuţ Badea (FC Argeş) – Echipa a crescut uşor, mă aştept să facem un meci bun cu FCSB, Critic National

VIDEO Fotbal: Ionuţ Badea (FC Argeş) – Echipa a crescut uşor, mă aştept să facem un meci bun cu FCSB

Antrenorul echipei de fotbal FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa a crescut uşor de la etapă la etapă, în ciuda rezultatelor, şi în consecinţă se aşteaptă să facă un meci bun în partida cu FCSB programată, duminică, la Giurgiu, în etapa a 4-a a Ligii I.

 

„Meciul de duminică este unul important pentru tot ceea ce înseamnă economia acestui start de sezon. Venim după două înfrângeri şi un egal scos in extremis, un egal cât o victorie. Echipa a crescut uşor de la meci la meci, şi mă aştept ca acest lucru să se întâmple în continuare, iar după ce se vor integra şi ultimele două implanturi sperăm ca la echipă să se formeze un grup unit. Mă aştept la un meci bun la Giurgiu cu FCSB. Am urmărit adversarii, ştim ce înseamnă dinamica celor de la FCSB la mijlocul terenului în sus. În primele două meciuri FCSB a arătat o forţă extraordinară, mai puţin în al treilea, ceea ce înseamnă o doză de inconstanţă pentru ei”, a spus Badea.

Întrebat dacă este îngrijorat de faptul că la clubul FCSB există şapte cazuri de coronavirus, tehnicianul a răspuns: „E cazul să lăsăm de o parte această panică indusă până la urmă. Sunt cazuri asimptomatice, există un protocol pe care îl respectă toată lumea, e clar că intră în izolare… Apoi, legat de absenţa antrenorului (n.r. – Anton Petrea, depistat pozitiv la COVID-19), au fost multe cazuri în care antrenorul a fost suspendat şi nu a participat, iar echipa respectivă s-a comportat bine. Deci nu aş vedea un mare impediment legat de această problemă pe care o au ei. Important este ce vom face noi în teren cu FCSB”.

FC Argeş are în continuare nevoie de jucători pentru a-şi întări anumite poziţii, susţine tehnicianul.

„În continuare căutăm jucători buni în Europa, pentru că în ţară acei jucători care merită atenţia noastră sunt prinşi la echipele lor de club şi e foarte greu să îi scoatem de acolo. Căutăm jucători pentru anumite poziţii, mai avem până pe 5 octombrie când se încheie perioada de transferuri. Vedem jucători mulţi, dar sunt dintre cei care nu au jucat de prin ianuarie. Nouă ne trebuie jucători care să fi făcut pregătire până acum şi care să poată intra rapid în echipă. Ne trebuie produse finite, nu jucători pe care să îi formăm noi”, a subliniat Ionuţ Badea.

Echipa de fotbal FC Argeş întâlneşte, duminică, de la ora 21:30, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a a Ligii I.
AGERPRES (V-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi