Critic National
critic national stiri 24/7

Video şocant! Dumitru Dragomir a vrut să sară la bătaie după ce a fost agresat verbal: „Slugă comunistă! Ai nenorocit Craiova”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vrut să sară la bătaie după ce a fost agresat verbal de cunoscutul protestatar Marian Ceaușescu, care s-a făcut remarcat la protestele anti-guvernamentale din trecut. Dialogul șocant dintre cei doi s-a petrecut pe Calea Victoriei, în afara exteriorul studioului B1 TV, unde Dumitru Dragomir a participat la o emisiune. Mitică Dragomir a vrut să sară la bătaie după ce a fost jignit Fostul șef al LPF a fost numit de Marian Ceaușescu „scursură comunistă, slugă, lichea, jigodie”. În momentul în care Dumitru Dragomir a auzit cuvântul „jigodie” a sărit la bătaie și i-a dat cu piciorul protestatarului. În tot acest timp, Mitică Dragomir a fost ținut cu greu de către șoferul său. Imaginile incredibile pot fi văzute mai jos.

Publicată de Ceausescu Marian pe Joi, 10 septembrie 2020

Dialogul dintre Mitică Dragomir și protestatarul Marian Ceaușescu Ceaușescu: Ce mințiți așa de mult? Dragomir: Cum te cheamă pe tine? Ceaușescu: Ați fost sluga lui Ion Coma, a lui Postelnicu. Scursură comunistă. Ai fost condamnat trei că ai distrus Craiova. Dragomir: Minți! Ceaușescu: Ești o lichea! Fosilă comunistă! Când îl pupai în c*r pe Postelnicu cum a fost? Jigodie! Dragomir: Cum mi-ai zis? Mi-ai zis jigodie? (Dumitru Dragomir vrea să sară la bătaie) Ceaușescu: Ia mâna de pe mine! Cum ai făcut averea? Cum ai distrus Craiova, o să distrugi și Bucureștiul. Sifonarul Securității ai fost, bă! CCR te-a scăpat de pușcărie, hoțule! Fira-i al dracului de pușcăriaș! The post Video şocant! Dumitru Dragomir a vrut să sară la bătaie după ce a fost agresat verbal: „Slugă comunistă! Ai nenorocit Craiova” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi