Viorel Moldovan, dezvăluiri după primul meci la Petrolul Ploiești: „Jucătorii români pe care am vrut să îi aducem ne-au refuzat, deși am oferit condiții mai bune decât la Liga 1”

Petrolul Ploiești a pierdut în prelungiri primul meci din noul sezon al Ligii 2, scor 1-2 în fața celor de la Farul Constanța, dar antrenorul Viorel Moldovan nu s-a arătat supărat pe elevii săi, după acest debut cu stângul.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Petrolul Ploiești – Farul Constanța 1-2!

Cosmin Bîrnoi (22 de ani), introdus în minutul 85 al partidei, a marcat golul de trei puncte al „marinarilor”, în minutul 90+2. Petrolul Ploiești a deschis rapid scorul, încă din minutul 4, prin Țicu, dar Cruceru a restabilit egalitatea în minutul 31, din penalty. Viorel Moldovan: „Sunt multe lucruri de reglat” „Orice început e dificil. Într-adevăr, meciul l-am început cum nu se putea mai bine, am deschis scorul, inexplicabil am făcut pasul în spate și am lăsat inițiativa celor de la Farul. Pe final, am pierdut acest joc, dar asta e situația, ce să facem. Suntem o echipă în reconstrucție, trebuie să ținem capul sus și să mergem mai departe. E doar începutul acestui sezon. Sunt multe lucruri de reglat din punct de vedere al omogenității, sunt mulți jucători noi. Am avut momente interesante, dar păcat că am pierdut acest joc. Am riscat la un momentat, îmi doream foarte mult să începem cu dreptul, dar nu am fost recompensați. Ăsta este fotbalul”, a spus Viorel Moldovan, la flash-interviurile de după meci. Petrolul, refuzată de jucătorii din Liga 1 În ceea ce privește lotul de jucători de la Petrolul, Viorel Moldovan mai așteaptă câteva transferuri și a dezvăluit că și-ar fi dorit să aducă mai mulți fotbaliști români la, însă a fost refuzat. „Sperăm să mai vină jucători. Așteptăm să ne întărim cât de cât. S-au perindat foarte mulți pe aici și încercăm să facem alegerile cele mai bune, să avem jucători de calitate și să îndeplinim ce ne-am propus. am dorit mai mulți români, dar am fost refuzați. Mulți au vrut să rămână la echipele de (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top