Adevăratul motiv pentru care Radu Banciu a plecat de la B1 TV! A dezvăluit totul | VIDEO

Radu Banciu a plecat de la postul de știri B1 TV, după nouă ani și jumătate, acolo unde realiza emisiunea „Lumea lui Banciu”. De acum va activa doar la Look Sport. Jurnalistul analizează evenimentele sportive în cadrul „Fotbal All Inclusive”. „Nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, în sensul în care a fost o problemă de drepturi de autor. Eu cerusem la un moment dat voie conducerii să fac o emisiune sportivă. Am obținut acest drept. Mai făcusem emisiuni de sport, am reușit să împart cumva și capra și varza. După ce lucrurile s-au înrăutățit de la jumătatea lui martie (n.r. în contextul pandemiei), am făcut ultima emisiune de la Cluj pe data de 8 martie. Ne pregăteam de următoarea emisiune pe 15 martie, însă s-au întrerupt competițiile. Trei luni și jumătate nu am mai făcut emisiune. După acel interval, m-au contactat cei de la Look și mi-au propus să fac această emisiune, ce urma să devină cotidiană. Am acceptat, dar neprimind acceptul de la B1. La acest sfârșit de campanie electorală, s-a pus această problemă, oricum trebuia să fac o alegere definitivă. (…) Eu am hotărât să continui pe proiectul sportiv. Deci, acestea sunt motivele. Am stat nouă ani și jumătate. Până la urmă, te și uzezi. Chestiunea asta cu politica nu era pentru veșnicie. Ce mai aveai de demonstrat după nouă ani și jumătate?”, a spus Radu Banciu.

Cine-l va înlocui pe Radu Banciu la B1 TV Intervalul în care era difuzată „Lumea lui Banciu” va fi ocupat de Tudor Mușat, care avea o emisiune în orarul 20:00 – 21:00 și care acum va acoperi grila până la la 22:00, urmând ca Silviu Mănăstire să intre pe post de ora respectivă, conform paginademedia.ro. Ce spun cei de la B1 TV despre Radu Banciu „Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, au declarat (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.