Adrian Mutu, contact direct al unei persoane din staff infectate cu coronavirus, mesaj pentru naționala de tineret înaintea meciului cu Malta: Câștigați pentru voi și pentru România

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu, care nu îşi va putea conduce echipa de pe bancă la meciul cu Malta, fiind considerat contact direct după cazul de COVID-19 din staff-ul său, le-a transmis fotbaliştilor să câştige partida de marţi pentru ei şi pentru România.

Singurul vostru gând trebuie să fie la meciul de mâine seară. Chiar dacă nu vom fi acolo, vom fi cu inima alături de voi din faţa televizorului. Câştigaţi pentru voi şi pentru România! Trebuie să obţinem victoria şi luna viitoare să ne calificăm la EURO“, le-a transmis Mutu jucătorilor, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

FRF a anunţat luni că un jucător şi un membru al staff-ului echipei Under 21 au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

În urma acestor cazuri, selecţionata Under 21 a României va avea un alt staff tehnic la meciul cu Malta de la Giurgiu, echipa urmând să fie condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru.

Federaţia a decis totodată şi mutarea lotului U21 din cantonamentul de la Buftea la Hotelul Marriott, acolo unde jucătorii vor sta în camere single. Aceştia vor fi cazaţi la hotel până mâine, când vor face deplasarea la Giurgiu.

Şedinţa de pregătire oficială din această seară, programată iniţial la Buftea, se va desfăşura la Baza Sportivă din Bulevardul Ghencea, pe terenul 6 de antrenament, la ora 19.00.

Staff-ul tehnic condus de Adrian Mutu, cel medical şi administrativ se află încă la Buftea şi aşteaptă sosirea angajaţilor DSP pentru a se deschide ancheta epidemiologică.

Cele două persoane depistate pozitiv sunt la Buftea, în izolare. De asemenea, portarul Andrei Vlad a rămas şi el în cantonament, fiind suspectat ca fiind contact direct. O decizie în privinţa lui se va lua după discuţiile cu DSP, se mai precizează pe site-ul FRF.

Reprezentativa Under 21 a României va înfrunta Malta, marţi, de la ora 20.00, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Vineri, România a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0, la Kiev.

Sursa: Agerpres


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top