Anamaria Prodan a cedat nervos și cere implementarea sistemului VAR în Liga 1. „E vina celor care conduc fotbalul românesc!”

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a cedat nervos și cere implementarea sistemului VAR în Liga 1. Sexy impresara pune presiune pe LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) și FRF (Federația Română de Fotbal) pentru a implementa sistemul video la meciurile din Liga 1. Anamaria Prodan a explicat și cum trebuie să procedeze conducătorii fotbalului românesc în legătură cu cei care au reacții acide la adresa arbitrajului după ce o să fie implementat sistemul VAR. Anamaria Prodan a cedat nervos și cere implementarea sistemului VAR în Liga 1 „Este obligatorie implementarea sistemului VAR, pentru a ne ridica la standarde europene. Toată lumea vorbește doar despre arbitraj, de la cel mai tânăr jucător până la ultimul conducător. Trebuie să avem sistemul VAR. Arbitrii sunt oameni, nu roboți, este firesc să apară greșeli, se joacă repede și nimeni nu poate avea ochiul VAR-ului. Nu cred că arbitrii sunt corupți, suntem în 2020, cine riscă așa ceva? Sunt scăpări omenești”, a declarat Anamaria Prodan, la Pro X. „Este vina noastră că nu s-a băgat sistemul VAR. Este vina celor care conduc fotbalul românesc. Este simplu, pui pe ordinea de zi la o ședință și le spui că-i amendezi pe cei care jignesc arbitrii, cine înjură, să plătească”, a completat Anamaria Prodan. Sezonul 2021 – 2022 din Liga 1 va avea sistemul VAR LPF a anunțat la începutul lunii octombrie că în sezonul 2021 – 2022 o să fie implementat sistemul VAR la meciurile din Liga 1. „Am ascultat declarația domnului Iftimie şi îl asigur atât pe dânsul, cât și pe ceilalți finanțatori din Liga 1 că implementarea sistemului de arbitraj video, cât și definitivarea mecanismului de evaluare financiara a cluburilor reprezinta principalele priorități pentru perioada următoare. În cel mai bun scenariu din play-off, însă asta depinde mult și de durata de timp necesara pentru pregătirea (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.