Anamaria Prodan, cuvinte superbe la adresa lui Toni Petrea: „A fost elevul soțului meu din ziua în care a pus ghetele în cui!”

Anamaria Prodan (47 de ani), cunoscuta agentă FIFA, a vorbit la superlativ despre actualul antrenor principal de la FCSB, Toni Petrea, care a învățat „meserie” de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Toni Petrea a fost instalat pe banca lui FCSB, în această vară, după ce a ocupat postul de antrenor secund, mai mulți ani, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, la diferite echipe. FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 15 puncte obținute, după șapte meciuri jucate. Anamaria Prodan, cuvinte superbe la adresa lui Toni Petrea Impresara de jucători susține că Toni Petrea (45 de ani) este o persoană foarte specială pentru ea, având în vedere că a fost „elevul” lui Laurențiu Reghecampf încă din momentul în care și-a încheiat cariera de fotbalist. Anamaria Prodan consideră că actualul antrenor de la FCSB face o treabă foarte bună la formația bucureșteană. „Pentru noi FCSB este ceva unic și va rămâne în sufletul lui mereu, doar că repet. El ca și mine suntem niște profesioniști, mergem unde facem performanță, acolo unde sutem doriți și acolo unde ni se potrivește cumva. Pentru că noi venim ca un pachet. Eu vreau să îi aduc cei mai buni jucători soțului meu și este firesc să se întâmple așa. Nu are de ce să se supere nimeni nici măcar antrenorii pe care eu îi manageriez. Prima dată eu aduc jucători soțului meu, dacă îi dorește, acolo vor merge. Cum s-a întâmplat ani de zile la FCSB. În momentul de față echipa are antrenor. Toni a fost elevul soțului meu din ziua în care a pus ghetele în cui. Sunt fericită pentru el că a învățat meserie și în momentul ăsta nimeni nu poate să conteste ceva din ce face Toni. Îi urez multă baftă”, a declarat Anamaria Prodan, la PRO X. The post Anamaria Prodan, cuvinte superbe la adresa lui Toni Petrea: „A fost elevul soțului meu din ziua în care a pus ghetele în cui!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.