Arsene Wenger nu vede rostul Ligii Națiunilor și vrea desființarea competiției: „Trebuie să avem cât mai puține evenimente!”

Arsene Wenger, fostul mare antrenor al lui Arsenal, nu este de acord cu Liga Națiunilor și susține că ar trebui desființată competiția datorită căreia România a fost la două meciuri distanță de calificarea la EURO 2021. Arsene Wenger a antrenat-o pe Arsenal timp de 22 de ani, în perioada 1996-2018. Arsene Wenger vrea desființarea Ligii Națiunilor Tehnicianul susține că marea majoritate a oamenilor nici nu știe ce este Liga Națiunilor, astfel că cere eliminarea acestei competiții. În plus, Wenger consideră că ar trebui ca, odată la doi ani, să avem un Campionat Mondial și un Campioanat European. „Trebuie să scăpăm de Liga Națiunilor și să găsim evenimente mai clare, pe care toată lumea le înțelege. Dacă întrebăm oameni pe stradă ce este Liga Națiunilor, puțini vor ști să explice. Trebuie să avem cât mai puține evenimente. Un Campionat Mondial și un Campionat European o dată la doi ani ar fi ceva mai potrivit pentru lumea modernă. Mereu le-am spus oamenilor că nu contează cât aștepți până la competiție, ci calitatea competiției. Până la urmă, oamenii se uită la Champions League în fiecare an”, a declarat Arsene Wenger pentru Bild. Mirel Rădoi, probleme înaintea meciului România – Austria Mirel Rădoi întâmpină mari probleme înaintea meciului pe care echipa națională a României îl va juca împotriva Austriei, toate acestea după ce „tricolorii” au fost eliminați din drumul spre EURO 2020 și au fost umiliți de Norvegia, scor 4-0. Selecționerul echipei naționale a României susține că îi va fi greu să îi motiveze pe elevii săi înaintea partidei cu Austria și a explicat de ce. „Eu fac față presiunii, de asta îmi și asum tot ce apare la echipa națională. Au fost critici și când eram pe primul loc în Liga Națiunilor. Important este ceea ce le transmitem jucătorilor începând de azi. E foarte greu să motivez jucătorii, dar o să încercăm și o să găsim soluții din (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top