Critic National
Bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor. Cercetările echipei pirotehnice a SRI s-au încheiat. Alarma a fost falsă, Critic National

Bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor. Cercetările echipei pirotehnice a SRI s-au încheiat. Alarma a fost falsă

O persoană a sunat, marți, la 112 și a sesizat existența unui bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor, o echipă pirotehnică a SRI fiind în zonă pentru verificări.

O persoană a sunat, marți, la 112 și a sesizat existența unui bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor, o echipă pirotehnică a SRI fiind în zonă pentru verificări.

ACTUALIZARE, ORA 12.40 Cercetările echipei pirotehnice a Serviciului Român de Informaţii, în curtea Ministerului Transporturilor, s-au încheiat, ameninţarea privind un bagaj suspect fiind infirmată, informează SRI.

Echipa de specialişti s-a deplasat la Ministerul Transporturilor după ce o persoană a anunţat, marţi dimineaţa, la 112, prezenţa unei genţi abandonate în zonă.

Prin apel la 112, autoritățile au fost alertate cu privire la existența unui bagaj suspect în curtea Ministerului Transporturilor.

O echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații a ajuns în zonă și se fac măsuri specifice pentru astfel de situații.

Poliția Capitalei anunță că geanta abandonată se află în zona porții de acces spre clădirea Ministerului Transporturilor.

La fața locului au mers și polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, precum și ai Brigăzii Rutiere, care au dispus restricționarea traficului pietonal și rutier în zonă.

Și polițiștii din cadrul Serviciului Pirotehnic al SIAS fac verificări.

 

sursa mediafax


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi