Belgienii de la Genk au spus adevărul despre plecarea lui Ianis Hagi la Rangers: „Dacă un jucător ajunge să creadă asta, lucrurile se complică”

Ianis Hagi, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Rangers, a ajuns în Scoția la începutul acestui an, iar oficialii fostei sale echipe, Genk, abia acum au dezvăluit adevărul despre această mutare. Dimitri De Conde, directorul tehnic al lui Genk, a dezvăluit de ce clubul belgian a ales să îl lase pe Ianis Hagi să plece la Rangers. Oficialul belgian a explicat că Ianis Hagi își dorea să joace mai mult, iar acest lucru era vizibil în atitudinea sa. Acesta ar fi fost motivul care a stat la baza deciziei celor de la Genk de a-l transfera pe mijlocaș la Rangers. Adevărul despre transferul lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers „Hagi era convins că ar trebui să evolueze mai mult. Dacă un jucător ajunge să creadă asta, lucrurile se complică şi trebuie să iei în calcul să îl laşi să plece. Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat”, a spus Dimitri De Conde, potrivit publicației Sport Witness. Ianis Hagi s-a transferat în vara anului 2019 de la FC Viitorul la Genk, în Belgia, în schimbul sumei 4.7 milioane de euro. După doar jumătate de an, mijlocașul român a plecat sub formă de împrumut la Rangers, în Scoția. În vara anului 2020, când împrumutul de la Genk la Rangers a expirat, belgienii au decis să îl cedeze definitiv pe Ianis Hagi, în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro.

11 meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Rangers în actuala ediție a primei ligi din Scoția, reușind să înscrie și un gol. 5 meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Rangers în acest sezon al Europa League, în preliminarii și grupe. 7 meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Rangers, în sezonul trecut al primei ligi scoțiene, reușind să înscrie un singur gol. 14 meciuri și 3 goluri a bifat mijlocașul român la Genk, în sezonul trecut al primei ligi belgiene. 4.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top