Bogdan Mara, prima reacție după ce Astra Giurgiu a fost bănuită că a „măsluit” testele COVID, ca să amâne meciul cu Dinamo. „Poate că a fost la fel ca la CFR Cluj”

Astra Giurgiu este sub presiune. LPF a amânat meciul cu Dinamo, dar au părut destule voci care au sugerat că este ceva necurat la mijloc, după ce gruparea din Giurgiu a descoperit că are 27 de jucători cu COVID-19. Bogdan Mara s-a aflat anul trecut în conducerea CFR-ului, când ardelenii au aflat că au aproape tot lotul infectat, și spune că este convins că este o greșeală. La fel cum s-a întâmplat în cazul formației din Gruia. Meciul Dinamo – Astra a fost amânat după ce giurgiuvenii au fost loviți de pandemie. 15 jucători de la prima echipă și alți 12 la formația secundă au primit un test pozitiv. Șefii formației din Giurgiu susțin că li s-a părut ceva suspect, așa că au repetat testele la altă clinică. Bogdan Mara este convins că la mijloc este o greșeală. Bogdan Mara a fost anul trecut în conducerea echipei CFR Cluj, când ardelenii au aflat că au aproape tot lotul infectat. „Ieri am testat jucătorii de la echipa a doua și azi am schimbat clinica. Am schimbat clinica unde am făcut primele teste și ne-am dus dimineață la o clinică din Ploiești. Rezultatele, probabil, vin în seara asta. Am schimbat clinica unde au fost 15 pozitivi. Eu nu cred că sunt 15 pozitivi. 4 jucători au fost pozitivi și acum două luni. Ați văzut cum a fost la CFR Cluj. 12 jucători pozitivi și după ce am făcut testele la Cluj am avut 12 negative. Este ciudat! Niciun jucător nu are simptome. Poate că a fost ca la CFR Cluj. Un test pozitiv a contaminat celelalte teste”, a declarat directorul sportiv al formației Astra. Bogdan Mara, deranjat că Astra este bănuită de lucruri necurate Bogdan Mara nu înțelege de ce Astra a fost bănuită de lucruri necurate. Spune că echipa lui a respectat regulamentele și legile și a ținut cont de ce au spus oficialii de LPF și DSP. Partida cu Dinamo a fost mutată în ziua de 14 noiembrie. „Ce să facem? Nu putem să testăm rapid 40 (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.