Ca în curtea școlii: Venlo – Ajax Amsterdam 0-13! Lăncierii au dat una dintre cele mai mari umilințe din istoria fotbalului | VIDEO

Un rezultat cum rar se mai întâmplă în fotbalul profesionist a fost înregistrat la meciul dintre Venlo și Ajax Amsterdam. Lăncierii n-au avut milă și au înscris 13 goluri, în timp ce echipa gazdă nu a reușit să marcheze nici măcar un gol. Pe lista marcatorilor a fost înghesuială mare. Traore a înscris de cinci ori, Ekkelenkamp și Huntellar câte două goluri, iar Blind, Tadic, Antony și Martinez au dat, fiecare, câte un gol. Traore a fost, de departe, omul meciului, având și trei pase de gol pentru colegii săi, pe lângă golurile înscrise.

După victoria cu Venlo, Ajax a adunat 15 puncte, fiind pe primul loc în clasament Ajax are în acest moment 15 puncte în șase meciuri jucate în liga olandeză, doar Groningen, echipa lui Robben, fiind singura care a reușit să o învingă în acest sezon. Înaintea acestui meci, Venlo era pe locul 9, după ce a avut un start decent de campionat, în care a reușit o victorie și două remize.

Cum construiește Ajax un superfotbalist? Exemplul Donny van de Beek, explicat din interior! Donny van de Beek este exemplul perfect al fotbalistului format la academia clubului Ajax Amsterdam. Omul care a implementat o adevărată filozofie sportivă la academia lăncierilor povestește, într-un interviu pentru SkySports, secretele formării unui superfotbalist. Rene Wormhoudt este omul care a venit cu ideea revoluționară care a marcat prima parte a ultimilor 10 ani pentru ceea ce înseamnă fenomenul Ajax Amsterdam. Jucători ca Donny van de Beek, mijlocașul lui Manchester United, și alți colegi de-ai lui au beneficiat de modul unic de formare al jucătorilor, care presupune și practicarea altor sporturi în afară de fotbal. Wormhoudt este cel care a dezvoltat Modelul Calităților Atletice folosit la Ajax la începutul anilor 2010. Principiul de bază era că tinerii care voiau să devină cei mai buni fotbaliști trebuiau să (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.