„Când se vor retrage Messi și Cristiano Ronaldo va fi cea mai tristă zi din istoria fotbalului”

Messi și Cristiano Ronaldo sunt cei mai buni fotbaliști la ora actuală, iar Dimitar Berbatov, fost mare jucător bulgar, e convins că atunci când cei doi se vor retrage va fi cea mai tristă zi din istoria sportului – rege. Leo Messi activează la FC Barcelona, iar Cristiano Ronaldo e la Juventus Torino. Argentinianul are 33 de ani, iar lustianul e mai în vârstă, 35 de ani. „Este minunat să îi putem vedea pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo jucând împreună încă o data, deși e clar că nu îi vedem întinerind. Asta e viața și ăsta e fotbalul, dar este în continuare minunat să vezi două legende înfruntându-se. Trăim în era lui Ronaldo și Messi, iar concurența dintre ei doi atinge un alt nivel. Messi a trecut printr-o perioadă de vară dificilă, în timp ce Ronaldo continua să marcheze mai multe și mai multe goluri. Depinde de fiecare din ei cât de mult vor continua. Grija pe care ai avut-o față de tine ca profesionist este cea care face diferența și stabilește cum vor decurge lucrurile, corpul adaptându-se nivelului mare de fitness”, a precizat ambasadorul Betfair, Berbatov.

„Într-o zi Cristiano Ronaldo ar putea spune: Suficient!” „Dacă ne uităm la Ibra, marchează la 39 de ani fără nicio problemă, iar eu știu cum era Cristiano la Manchester United și cum se îngrijea. Ține de Messi și de Ronaldo cât timp vor mai juca de acum încolo. Amândoi iubesc foarte mult fotbalul și vor dori să joace cât de mult vor putea. Când se vor retrage ei va fi cea mai tristă zi din istoria fotbalului. Într-o zi Cristiano ar putea spune: Suficient! Vom fi probabil cu toții extrem de triști, însă sper că acel moment nu va veni prea curând. Dacă el se simte bine și continuă să marcheze, de ce să se oprească? Numele său este un brand în sine și niciodată nu va trebui să își facă griji că nu are o echipă în care să joace. Tinerii jucători pot învăța atât de multe de la (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.