Cât ghinion! Morata a marcat de două ori pentru Juventus, cu Barcelona, dar ambele au fost anulate

Alvaro Morata a marcat două goluri în prima repriză a partidei, dar de fiecare dată reușita sa a fost anulată de arbitri.

cititi articolul complet în DigiSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top