Ce notă a primit Ianis Hagi după victoria cu Standard Liege din Europa League. „A început lent și a fost încet în posesie!”

Ianis Hagi a fost titular în meciul câștigat de Rangers pe terenul lui Standard Liege, scor 2-0, în grupele Europa League, iar presa din Scoția l-au notat pe internaționalul român după prestația sa. The Scottish Sun, Glasgow Live și Daily Record nu au reușit să se pună la un acord în ceea ce privește nota acordată internaționalului român după victoria cu Standard Liege. Jurnaliștii de la The Scottish Sun i-au acordat lui Ianis Hagi nota 5 după prestația din meciul cu Standard Liege, motivând de ce au ajuns la această notare. Ce notă a primit Ianis Hagi după victoria cu Standard Liege din Europa League „Tânărul mijlocaș român aproape a înscris cu un șut superb de la distanță în prima repriză, înainte să primească un cartonaș galben după o intrare dură la Gavory. Arată neîncrezător și s-a chinuit să își facă simțită prezența. A fost schimbat în a doua repriză. 5”. De partea cealaltă, jurnaliștii de la Glasgow Live l-au notat pe Ianis Hagi cu 6 pentru evoluția sa din primul meci al grupelor Europa League. „A început lent și a fost încet în posesie uneori, cu toate astea, aproape și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu un șut incredibil de la distanță. A creat o ocazie excelentă pentru Morelos cu o pasă inteligentă în a doua repriză”, au scris cei de la Glasgow Live. Glasgow Live: „Întotdeauna în căutarea pasei care să ucidă apărarea!” Totodată, jurnaliștii de la Daily Record au fost mai buni cu Ianis Hagi în ziua în care internaționalul român a împlinit 22 de ani. Aceștia l-au notat cu 7 pentru partida cu Standard Liege. „Băgat în echipă pentru creativitatea sa, a fost aproape să înscrie cu un șut incredibil, care a trecut pe lângă poartă. Întotdeauna în căutarea pasei care să ucidă apărarea”. The post Ce notă a primit Ianis Hagi după victoria cu Standard Liege din Europa League. „A început lent și a fost încet în posesie!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top