Cinci jucători de la Poli Timișoara sunt incerți pentru a ajunge la echipele naționale. „Nu pot să ascund că jucătorul s-a antrenat cu echipa, nu pot să-mi bat joc de sănătatea unor oameni”

Jucătorii echipei Poli Timișoara sunt stresați în aceste zile, după ce după ce portughezul Monteiro de Barros a avut rezultat pozitiv la testul pentru Covid-19. Astfel, prezența a cinci jucători la echipele naționale, Marius Sadoveac, Cristian Fenici, Călin Dedu, Aron Dedu și Liviu Caba, a devenit incertă. Cinci jucători de la Poli Timișoara ar putea rata convocările la echipele naționale Poli Timișoara nu se prezintă la Sf. Gheorghe, pentru meciul cu Minaur Baia Mare din etapa a 10-a în Liga Zimbrilor, după ce portughezul Monteiro de Barros a avut rezultat pozitiv la testul pentru Covid-19. „În urma testării întregului lot și a staff-urilor tehnic și administrativ al secției de handbal a SCM Timișoara, înaintea deplasării în turneul de la Sfântu Gheorghe, un jucător a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timiș a început ancheta epidemiologică și ca o primă măsură, a recomandat sistarea participării în competiție, vreme de șapte zile, după care se va face o retestare a întregului lot de jucători și a staff-ului tehnic. Jucătorul depistat pozitiv se simte bine, iar pe parcursul zilei de azi i se va face o evaluare medicală. Prin urmare, echipa de handbal a SCM Timișoara nu va face deplasarea la acest turneu, în care ar fi urmat să joace cu Minaur Baia Mare. În această perioadă de șapte zile jucătorii vor urma programul ce va fi stabilit de antrenori, după primirea unor noi detalii și recomandări de la DSP Timiș”, a anunțat clubul. ProSport a stat de vorbă cu Dan Dumitru, managerul echipei Poli Timișoara, care a relatat că handbalistul Monteiro de Barros s-a simțit rău luni seara, când a și anunțat medicul echipei: „Luni seara a acuzat niște dureri, marți nu a mai făcut antrenament, miercuri a făcut testul și a avut rezultat pozitiv”. Oficialul echipei Poli a explicat apoi de ce DSP Timișoara nu a avizat plecarea echipei la (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top