Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, mesaj alarmant: „Ne zbatem în datorii foarte mari, jucătorii și antrenorii nu au primit vreun salariu pentru noul sezon”

Poli Iași s-a ”specializat” în eșecuri cu câte patru goluri primite și a devenit echipa cu cea mai slabă defensivă după 8 etape, cu 21 de goluri, o medie de peste două goluri și jumătate primite pe meci. Interesant este faptul că în patru din cele cinci eșecuri din acest sezon ale ieșenilor adversarii au marcat câte patru goluri: Botoșani și Astra în deplasare, Mediaș și Sepsi în Copou. În ciuda acestor umilințe în ceea ce privește rezulatele, Iașiul a arătat momente bune de joc în partidele pierdute, chiar și sâmbătă, la Giurgiu, când timp de 75 de minute elevii lui Daniel Pancu nu au jucat delor rău. Au căzut însă pe final, când Poli a primit trei goluri în doar șase minute, plătind tribut gafelor din defensivă, acolo unde Pancu a fost nevoit să improvizeze. În ciuda ultimelor două eșecuri la scor, președintele executiv Ciprian Paraschiv spune că echipa este pe un drum și le-a luat apărarea elevilor lui Daniel Pancu. „A fost un rezultat care doare, dar eu zic că suntem pe drumul cel bun din punctul de vedere al jocului. Toată lumea spune că am jucat cu ultima clasată, dar dacă ne uităm la bugetul de salarii, cel al Astrei este aproape triplu cât al nostru, au jucători de echipa națională. Lumea trebuie să înțeleagă că noi la Iași nu construim blocuri de carton, ci sădim, e un proiect de durată care va da roade. Campionatul e lung. Orice reconstrucție e un proces de durată. Să nu uităm cine suntem! O echipă care se zbate în datorii foarte mari, care nu a reușit să dea primul salariu la jucătorii noi și la antrenorii noi. Dar echipa aleargă, bagă capul în contre, are determinare. Primul obiectiv a fost îndeplinit. Eu le cer suporterilor să aibă încredere, campionatul este lung, mai sunt peste 30 de etape, sunt convins că suntem pe drumul cel bun”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv pentru ProSport. Ciprian Paraschiv: „Așteptăm un (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.