Cluj: 13.500 de bilete de transport gratuite, emise celor care au făcut genuflexiuni

Primarului orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că 13.500 de bilete gratuite pentru transportul public au fost emise pentru cei care au făcut câte 20 de genuflexiuni în cadrul primei stații smart de autobuz din România, inuagurată la sfârșitul lunii septembrie, la Cluj.

„270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse – acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic prin care, la 20 genuflexiuni executate un roboțel emite 1 tichet, valabil pentru transportul în comun (urban)”, a anunțat primarul Emil Boc pe pagina lui de Facebook.

Conform acestuia, au fost emise până acum 13.500 de bilete la stația amplasată pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca. Primarul anunță că proiectul va continua.

„Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, vom continua inițiativa alături de echipa Sports Festival, și mulțumită partenerilor care s-au alăturat programului din mediul privat”, a anunțat edilul.

Stația, inaugurată la sfârșitul lunii septembrie, funcţionează foarte simplu. Cei care vor să obțină un bilet trebuie să facă în fața unui robot 20 de genuflexiuni.

Sursa: Mediafax


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top