Critic National
critic national stiri 24/7

Colaps la AMFB! Instituția condusă de Marian Lumînare se închide. Care e motivul | EXCLUSIV

Asociația Municipală de Fotbal București, instituție care organizează meciurile din Capitală de Liga 4 și Liga 5 împreună cu competițiile de copii și de juniori își pune lacătul pentru prima dată în istorie. Pandemia de coronavirus a făcut ca AMFB să nu mai dispună de venituri. Lumânare, președintele AMFB, răspuns clar pentru Florin Talpan! ”Ar fi mai simplu să dau titlul Stelei, fără bătăi de cap. Nu putem lua o decizie la cald la dorința domnului Talpan sau a CSA” | EXCLUSIV Fără marketing și contracte de sponsorizare, forul condus de Marian Lumînare nu mai are „lichidități”. Unica sursă de venit – banii percepuți părinților la copii și juniori la meciuri și legitimările – nu mai ajung în conturile instituției de când fotbalul este stopat în Capitală. Cei 8 angajați vor fi puși pe liber pînă pe 15 martie 2021, când se speră că se vor relua competițiile. AMFB, sponsorizări zero pe linie Înainte de pandemie în fotbalul bucureștean se jucau, în fiecare weekend, se jucau peste 400 de partide din care AMFB percepea un comision de minimum 30 la sută.  De asemenea, cheltuielile cu chiria, taxele către stat și utilități apasă puternic pe președintele Lumînare. Strategia AMFB este una neadaptată anului 2020 față de alte organizații județene din țară. Sunt orașe unde AJF-urile locale au atras sponsorizări, fonduri europene, iar unele din ele au colaborări cu Primăriile și Consiliile Județene. La AMFB această perspectivă a fost și este, în continuare, zero. FRF a respins cererea AMFB Pe 16 septembrie 2020, AMFB a solicitat Federației Române de Fotbal reluarea competitiilor pentru amatori și juniori, cu un protocol de siguranță simplificat, dar cererea fost respinsa de forul condus de Răzvan Burleanu.

Marian Lumînare, președintele AMFB, n-a putut fi contactat pînă la apariția acestui articol, deși a fost sunat în repetate rânduri.

Pe 14 ianuarie 2020 au (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi