Critic National
Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă București a aprobat trecerea în scenariul roșu pentru 9 unități de învățământ. Colegiul Naţional ”Sf. Sava”, mai multe școli gimnaziale și o grădiniță, printre unitățile afectate, Critic National

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă București a aprobat trecerea în scenariul roșu pentru 9 unități de învățământ. Colegiul Naţional ”Sf. Sava”, mai multe școli gimnaziale și o grădiniță, printre unitățile afectate

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat trecerea în scenariul roşu de desfăşurare a cursurilor pentru nouă unităţi de învăţământ din Capitală, informează Prefectura Bucureşti.
 

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat trecerea în scenariul roşu de desfăşurare a cursurilor pentru nouă unităţi de învăţământ din Capitală, informează Prefectura Bucureşti.

 

În şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă de joi s-a aprobat trecerea în scenariul roşu de organizare şi desfăşurare a cursurilor pentru: Şcoala Gimnazială ”Nicolae Grigorescu”, Colegiul Naţional ”Sf. Sava”, Liceul Teoretic ”Al. Ioan Cuza”, Şcoala Gimnazială ”Nicolae Labiş”, Şcoala Gimnazială nr. 129, Şcoala Gimnazială ”Ionel Teodoreanu”, Grădiniţa nr. 178, Liceul Teoretic ”Marin Preda”, Colegiul Naţional ”Grigore Moisil”.

Totodată, s-a aprobat trecerea în scenariul galben de organizare şi de desfăşurare a cursurilor în următoarele unităţi de învăţământ din Capitală: Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu”, Grădiniţa nr. 185, Şcoala Gimnazială nr. 126, Şcoala Gimnazială I.G. Duca, Grădiniţa Zâna Florilor.

Potrivit Prefecturii Capitalei, anexele 1, 2 şi 3 la Hotărârea nr. 15/2020 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă se modifică în concordanță cu deciziile de astăzi.

Sursa: Agerpres


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi