Comunicat de presă- Alianţa USR PLUS Sibiu

Sibiu, 10 octombrie 2020

Dan Barna şi Claudiu Mureşan deschid listele de candidaţi USR PLUS pentru Parlamentul României la Sibiu

Alianţa USR PLUS Sibiu a avut astăzi alegeri interne şi au fost votaţi de membri ai ambelor partide candidaţii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României:

Candidaţii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaţilor sunt:

Dan Barna

Marius Vulcan

Ioan Plesciuc

Cristian Vîlcu

Daniela Ilie

Carmen Novac

Candidaţii USR PLUS Sibiu pentru Senatul României sunt:

Claudiu Mureşan

Anca Mălaiu

Traian Belei

„Mulţumesc colegilor mei din filiala USR PLUS Sibiu pentru eforturile comune din aceşti patru ani şi pentru încrederea acordată de a duce proiectul USR PLUS, Revoluţia Bunei Guvernări, în Parlamentul României. Colegii mei candidaţi pe lista de parlamentari USR PLUS Sibiu sunt oameni oneşti şi competenţi exact genul de persoane de care sibienii şi România au nevoie în Parlament. Sunt oameni care vor reprezenta cu cinste şi competenţă Sibiul în legislativul naţional. Am foarte mare încredere în ei şi în înţelepciunea sibienilor de a ne susţine la această rundă de alegeri”, a declarat Dan Barna, copreşedintele USR PLUS şi deputat de Sibiu.

Alături de Dan Barna, copreşedintele USR PLUS, pe lista pentru Camera Deputaţilor se regăsesc:

Marius Vulcan este avocat în Baroul Sibiu, absolvent în Ştiinţe Juridice, specializat în drept comercial şi drept administrativ.

Ioan Plesciuc are experienţă în administraţia publică şi în proiecte europene, absolvent de master în management şi absolvent de program MBA.

Cristian Vîlcu este licenţiat în informatică, cu un master în politici de management şi marketing, profesează în industria software.

Daniela Silvia Ilie este consilier achiziţii şi cercetare de piaţă şi absolventa unui master în Administraţie Publica Europeană şi a Facultaţii de Ştiinţe Politice.

Carmen Novac este doctor în management, absolventă în domeniul Dreptului – Relaţii Internaţionale – Integrare Europeană (master), în prezent Specialist Resurse Umane – headhunter într-o companie de IT.

Pe lista pentru Senat se regăsesc:

Claudiu Mureşan este economist de profesie şi experienţa profesională în mediul de afaceri, participând la managementul mai multor companii locale sau străine ca director economic, director general sau membru în Consiliile de Administraţie. Actualmente este consultant pentru management şi restructurare.

Anca Mălaiu este absolventă de istorie, cu experienţă în învăţământ şi în domeniul relaţii clienţi, implicată în acţiuni civice şi umanitare.

Traian Belei este antreprenor, membru al Comisiei de Evaluare a Agendei Culturale a Consiliului Judeţean Sibiu şi absolvent al Facultăţii de Teologie „Andrei Şaguna” Sibiu, administratorul propriei societăţi comerciale de 26 de ani.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top