Comunicat de presă- Autoritatea Electorală Permanentă

Comunicat de presă privind deplasarea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente la secţiile de votare din comuna Balaci, judeţul Teleorman, unde se desfăşoară al doilea tur de alegeri pentru funcţia de primar

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Constantin-Florin Mituleţu-Buică, s-a deplasat astăzi, 11 octombrie 2020, la secţiile de votare din comuna Balaci, judeţul Teleorman, unde sunt organizate alegeri pentru funcţia de primar potrivit balotajului înregistrat în urma procesului electoral din data de 27 septembrie 2020.

La aceste alegeri din data de 11 octombrie, Autoritatea Electorală Permanentă a trimis observatori la fiecare secţie de votare din cele trei localităţi (comuna Rebra din judeţul Bistriţa-Năsăud, comuna Orţişoara din judeţul Timiş şi comuna Balaci din judeţul Teleorman), cât şi la birourile electorale de circumscripţie.

În deplasarea efectuată, oficialul AEP a constatat că sunt respectate regulile de distanţare fizică şi de protecţie sanitară, precum şi toate celelalte reguli stabilite pentru acest proces electoral.

Direcţia comunicare

11.10.2020


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.