Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă – Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia

Boxer legitimat la CS Unirea Alba Iulia – medalie de bronz la Campionatul Naţional U22

Chirilă Robert Eugen, pugilist legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a obţinut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Box U22, desfăşurat la Giurgiu în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020.

Chirilă Robert Eugen are 21 de ani şi a concurat la categoria 63 de kilograme. Pugilistul este pregătit de antrenorul emerit Nicolae Paştiu.

Este prima competiţia pentru secţia de box a CS Unirea Alba Iulia după ridicarea graduală a restricţiilor impuse în actualul context epidemiologic.

‘A fost un sfârşit de săptămână foarte bun pentru CS Unirea Alba Iulia. După salba de medalii obţinută de sportivii de la powerlifting este rândul secţiei de box să vină acasă cu un rezultat foarte bun. Ne bucurăm de aceste rezultate dobândite cu multă muncă, efort şi perseverenţă’ – Corneliu Mureşan, director CS Unirea Alba Iulia.

CS Unirea Alba Iulia, instituţie subordonată Ministerului Tineretului şi Sportului, legitimează sportivi care vizează performanţa şi are opt ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism şi tenis de masă.

Clubul Sportiv Unirea
[email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.