Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – IJJ “General de brigadă Ştefan BUTEREZ” Vâlcea

“Ulciorul nu merge de multe ori la apă!”Acest lucru s-a întâmplat în cazul unor tineri cu “bune intenţii” …

În data de 26 octombrie a.c., orele 16.00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu pe raza Cartierului Nord din Râmnicu Vâlcea, a observat doi tineri, ce păreau a fi un cuplu, cu un comportament suspect.

Jandarmii i-au supravegheat discret şi au observat că cei doi urmăreau persoane vârstnice vulnerabile şi intrau în vorbă cu acestea. Sub pretextul că vor să le acorde ajutor (să care bagajele, să traverseze, etc), urmau să profite de neatenţia şi încrederea victimelor pentru a le sustrage bunuri din geantă sau buzunare.

La scurt timp, în staţia Elegant, aceştia s-au aşezat pe bancă lângă o femeie în vârstă. Tânăra a intrat în vorbă cu femeia, în timp ce băiatul încerca să ii deschidă geanta. O doamnă care a observat gestul băiatului , a atenţionat bătrâna că i se umblă în geantă, moment în care şi-a facut apariţia şi echipajul de jandarmerie.

Deşi tânărul a fost prins în flagrant , acesta nu şi-a recunoscut fapta, spunându-le jandarmilor că doar asista la dialogul dintre cele două, până la sosirea autobuzului.

Jandarmii au condus tinerii la sediul poliţiei, au întocmit actul de sesizare privind infracţiunea de furt asupra tânărului în vârstă de 24 ani, urmând a fi predat pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, bătrâna în vârstă de 75 ani a fost condusă în siguranţă de către jandarmi până la domiciliu.

Pe această cale, recomandăm tuturor cetăţenilor să fie vigilenţi atunci când sunt abordaţi de persoane necunoscute.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN VÂLCEA


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi