Comunicat de presă – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele U Craiova 1948 S.A.- F.C. Rapid Bucureşti

Jandarmii mehedinţeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele U Craiova 1948 S.A. – F.C Rapid Bucureşti, din cadrul Ligii a II-a, ce se va disputa pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin pe data de 10 octombrie a.c., de la orele 20.45.

Chiar dacă acesta se va desfăşura fără spectatori, în contextul pandemiei cu COVID-19, jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei de fotbal pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Datorită faptului că vor fi impuse restricţii rutiere şi pietonale în zona imediată arenei sportive, recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile stabilite de autorităţi.

Totodată, adresăm organizatorului şi staff-urilor auxiliare celor două echipe următoarele recomandări preventive:

– să aducă la cunoştinţa autorităţilor eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;

– să respecte măsurile de protecţie sanitară, dar şi de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.