Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt

PERCHEZIŢII VIZÂND PRODUCEREA ILEGALĂ DE ALCOOL

La data de 21 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 80 de ani, din oraşul Corabia, într-un dosar penal vizând producerea ilegală de alcool.

La locuinţa acestuia au fost găsite cazane artizanale de distilat alcool, precum şi cantitatea de 7556 litri alcool (ţuică), depozitată în butoaie de plastic de capacitaţi diferite.

Din locuinţa acestuia a fost ridicată cantitatea de 536 litri alcool, iar diferenţa de 7020 de litri a fost sigilată şi lăsată în custodia bărbatului. Tot cu ocazia percheziţiei a fost gasită şi ridicată suma de 9250 euro şi 16650 lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri din Codul Fiscal.

La faţa locului au fost solicitaţi şi lucrătorii din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală care au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională în valoare de 5000 lei.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi