Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea

BĂRBAT DIN HOREZU, REŢINUT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi abuz de încredere.

În fapt, la data de 03 octombrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 01 octombrie a.c. un bărbat de 59 de ani în timp ce se afla la locuinţa unui alt bărbat de 34 de ani, din satul Romanii de Sus, pe fondul consumului de alcool ar fi fost agresat de cel din urmă, provocând-i leziuni.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani iar fi cerut telefonul mobil bărbatului de 59 de ani pentru a efectua un apel fără a i-l înapoia ulterior.

În baza concluziilor medicului legist a fost încadrată fapta, iar la data de 05 octombrie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reţinerea, pe bază de ordonanţă, a bărbatului de 34 ani acesta fiind încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top