Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Inspectoratul General al Poliţiei Române

ACŢIUNI ŞI INTERVENŢII ALE POLIŢIEI ROMÂNE

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 3.500 de sesizări venite din partea cetăţenilor, iar, în urma activităţilor desfăşurate, au constatat peste 830 de infracţiuni şi au reţinut 745 de permise de conducere.

La data de 4 octombrie a.c., poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, fiind angrenaţi în 569 de acţiuni, organizate pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru siguranţa publică. Totodată, s-a intervenit la 3.552 de evenimente, cele mai multe (3.028) fiind sesizate de cetăţeni prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 832 de infracţiuni, 165 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar, în cauzele instrumentate, au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate ieri, poliţiştii au aplicat 10.658 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 4.000.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 163 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 745 de permise de conducere şi retrase 215 certificate de înmatriculare.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi