Comunicat de presă – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “NERON LUPAŞCU” Buzău

În perioada 23.10.2020, ora 08.00 – 26.10.2020, ora 08.00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, au gestionat 69 situaţii de urgenţă, dintre care 3 incendii, 1 misiune de asanare muniţie, 1 misiune de descarcerare, 2 recunoaşteri la obiective, 7 controale/activităţi de prevenire şi 6 alte situaţii de urgenţă, diferenţa fiind intervenţii ale echipajelor medicale S.M.U.R.D, în număr de 49.

Relevant în această perioadă:

– Astăzi, 26.10.2020, la ora 07:05, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au fost alertaţi cu privire la un incendiu izbucnit la subsolul comun al unor spaţii comerciale de pe raza municipiului Buzău. În urma deplasării acestora la locul intervenţiei, au constatat că arderea era mocnită, degajând cantităţi mari de fum, drept pentru care s-a dispus evacuarea personalului ce se afla la locul de muncă, şi celor cazaţi în hotel.

– Concomitent s-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, evacuarea fumului şi ventilarea corespunzătoare a spaţiilor clădirii.

La finalul intervenţiei s-a stabilit şi cauza probabilă a incendiului, aceasta fiind efectul termic al curentului electric.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top