Comunicat de presă- Instituţia Prefectului Vâlcea

Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei

Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică, pe teritoriul judeţului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei şi până în prezent, 3.066 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unităţile sanitare dedicate din judeţul Vâlcea se află internate 128 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 39 sunt asimptomatice şi cu forme uşoare ale infecţiei, 81 au forme medii şi 8 sunt internate în secţia ATI.

La momentul actual, în judeţ, sunt active 24 de focare de SARS-CoV-2, în centre rezidenţiale, unităţi sanitare, la agenţi economici şi în cadrul instituţiilor publice.

În ultimele 24 de ore nu au fost internate în spitalele din Vâlcea persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 1.912 din cele internate în unităţi sanitare de la începutul pandemiei.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 101 de decizii de izolare şi 119 de decizii de carantină, în prezent, 851 de persoane fiind în carantină la domiciliu sau la locaţia declarată şi 595 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.