Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – ISU “General Magheru” Vâlcea

BULETIN INFORMATIV

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 12 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 8 traumatisme şi 4 diverse afecţiuni medicale. După acordarea primului ajutor calificat, toţi pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În data de 29.10.2020, la ora 15.55, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în localitatea Perişani.

Până la stingerea incendiului, au ars aproximativ 3 t de fân. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai efectuat 32 de misiuni de informare preventivă.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi