Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti

În contextual alegerilor prezidenţiale din 1 noiembrie 2020, din Republica Moldova, Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti (OSB Bucureşti), îşi exprimă interesul pentru promovarea exercitării votului în rândul cetăţenilor din Republica Moldova, aflaţi în Bucureşti şi, în general, în România.

Astfel, OSB Bucureşti iniţiază campania cu titlul Votul TĂU face diferenţa!, care are scop principal promovarea exercitării votului ca drept fapt de responsabilitate civică şi democratică. Campania nu propagă nicio ideologie politică, nu promovează niciun candidat de pe lista electorală şi nu încurajează niciun partid politic.

Campanie se desfăşoară exclusiv în mediul online, în perioada 20 – 30 octombrie şi cuprinde o suită de materiale informative, educative şi de conştientizare a necesităţii votului. Materiale precum format text, imagini reprezentative, spoturi video, replici din partea membrilor şi a biroului de conducere OSB Bucureşti, cu privire la necesitatea votului.

Obiectivele campaniei sunt:

– Informarea cetăţenilor despre metodologia de desfăşurare ale alegerilor prezidenţiale (secţii de votare, acte necesare, program, măsuri de prevenţie, etc)

– Educarea spiritului civic, încurajarea exercitării votului ca un act de responsabilitate

– Conştientizarea cetăţenilor despre importanţa/necesitatea votului în cadrul alegerilor prezidenţiale

Spotul video al campaniei Votul TĂU face diferenţa! se găseşte aici:
https://www.facebook.com/watch/?v=400008897677727

Pentru detalii şi informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie:

Raileanu Antuanela
Vicepreşedinte Relaţii Publice
[email protected]

Postica Ion
Preşedinte OSB Bucureşti
[email protected]

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti este o organizaţie neguvernamentală, non-profit şi neafiliată politic, fondată în anul 2005 ca grup de iniţiativă. Studenţii şi elevii basarabeni din Bucureşti s-au solidarizat într-o forma organizată pentru a activa mai eficient.

De-a lungul anilor, OSB Bucureşti a organizat numeroase evenimente culturale, educaţionale şi civice. Scopul acestora este de a educa studenţii şi elevii basarabeni în spiritul unităţii naţionale şi promovarea în rândurile lor a ideilor proeuropene.

Misiunea noastră este promovarea drepturilor tinerilor studenţi basarabeni care se află la studii în România şi educarea lor în spirit naţional, democratic şi pro-european.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi