Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – PMP Vrancea

Conducerea filialei Vrancea a Partidului Mişcarea Populară a depus astăzi, 20 octombrie 2020, dosarele de candidatură pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

La Camera Deputaţilor lista este deschisă de fostul prefect al judeţului Vrancea, Sorin Hornea, preşedintele PMP Vrancea, urmat de fost inspector şef OPC Mirela Bîznă, preşedintele PMP Focşani, de IT-istul Alin Pascu, secretarul general al PMP Vrancea şi de inginerul Ilie Băcanu, consilier local în comuna Vulturu. Pe locul cinci la Camera Deputaţilor este inginerul Răzvan Ochiuz, urmat de juristul Camelia Bratosin şi de economistul Alexandra-Nicoleta Burlacu.

Lista de la Senat este formată numai din cadre didactice, ceea ce demonstrează, încă o dată, că PMP pune mare preţ pe educaţie. Pe locul 1 este secretarul de stat Ana Guţu, profesor universitar, urmată de Elena-Georgeta Micu Iliescu, profesor de limba franceză, de Dănuţ Vulcan, antrenor de gimnastică de performanţă şi profesorul de educaţie fizică şi sport Cristinel Samoilă.

“Partidul Mişcarea Populară Vrancea va avea în Parlamentul României oameni profesionişti, oameni care înainte să acceadă în funcţii publice au demonstrat în domeniile lor că sunt profesionişti. Vrâncenii au ocazia, după atâţia ani, să fie reprezentaţi în Parlament de oameni oneşti, oameni neimplicaţi în scandaluri de corupţie, oameni care să facă pentru vrânceni, nu doar să vorbească. Vă garantăm că nu vom dormi în Parlament ci vom face legi în folosul vrâncenilor “, a declarat preşedintele PMP Vrancea Sorin HORNEA.

Organizaţia PMP Vrancea


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi