Comunicat de presă – PNL Dâmboviţa

„Partidul Naţional Liberal a demonstrat că are capacitatea de a pune în slujba cetăţenilor o echipă puternică, profesionistă, dedicată împlinirii aşteptărilor milioanelor de români care, după decenii de conducere pesedistă, cu greu mai puteau spera într-o Românie NORMALĂ. Pentru prima dată în 30 de ani, PNL a învins PSD în confruntare directă!

Alegerile din 6 decembrie vor reconfirma dorinţa românilor de a se rupe de trecutul cenuşiu, lipsit de orizonturi, creionat de PSD şi de acoliţii lor. Încrederea pe care românii o au în Partidul Naţional Liberal – şi pe care sunt convins că ne-o vor arăta şi la alegerile pentru Parlamentul României – ne onorează şi ne obligă.
În Dâmboviţa, judeţ dominat timp de 30 de ani de PSD, am demonstrat că se poate şi altfel. În doar câteva lui, implicându-mă personal , am reuşit să deblocăm proiecte capitale, care păreau compromise definitiv!

Astăzi, am marcat o nouă etapă în bătălia pentru reformarea judeţului: am depus candidaturile pentru Camera Deputaţilor şi Senat pentru Dâmboviţa. Am pornit la acest drum având alături o echipă puternică, cu oameni integri, oneşti, profesionişti, care vor şi pot să schimbe în bine judeţul nostru.

Dragi dâmboviţeni, vremea poveştilor a trecut! E vremea faptelor, iar noi am demonstrat că hotărârea noastră de a scoate Dâmboviţa din coşmarul care de 30 de ani ne ţine captivi în sărăcie şi subdezvoltare, nu este vorbă goală. PNL poate, ştie şi vrea să schimbe radical judeţul. Nu putem accepta ca Dâmboviţa să fie cel mai sărac judeţ din zonă!

Ce vă propunem? În primul rând, o schimbare de mentalitate: noi suntem în slujba dâmboviţenilor, nu tătuci, vătafi, şerifi. Noi trebuie să gândim politici pe termen lung pentru dezvoltarea judeţului, nu pentru a îndestula armata de trepăduşi, socri, nepoţi, fini şi alte rubedenii.

Pe 27 septembrie, dâmboviţenii au spus clar că vor o schimbare. Sunt convins că mesajul lor va fi şi mai ferm pe 6 decembrie!

Vă mulţumim şi vă invităm să ne fiţi alături în lupta titanică pentru schimbarea judeţului nostru!”

Virgil GURAN,
Preşedinte PNL Dâmboviţa


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.