Comunicat de presă – Primăria Municipiului Baia Mare

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş a iniţiat şi în acest an, evenimentul „Nunta de aur-2020”, pentru cupluri. Evenimentul nu se va desfăşura fizic, datorită pandemiei.

În aceste circumstanţe, s-a hotărât ca premiile şi diplomele să fie oferite la domiciliu, de către angajaţii instituţiei. Premiul este în valoare de 500 de lei/cuplu.

Cătălin Cherecheş, primar al Municipiului Baia Mare: „Cred cu tărie că o naţiune care nu îşi respectă bătrânii, nu are nici un viitor. Chiar dacă la nivel naţional sunt încă multe de schimbat, până să ajungem la nivelul în care seniorii români vor primi respectul cuvenit, în Baia Mare situaţia se află deja pe drumul cel bun, la nivelul administraţiei locale. Trebuie să le fim sprijin la anii senectuţii, să le oferim condiţii şi servicii pentru a le uşura bătrâneţea, să le fim alinare şi ajutor după ce o viaţă întreagă s-au sacrificat şi au construit pentru noi, pentru bunăstarea noastră şi a oraşului pe care cu toţii atât de mult îl iubim.”

Cuplurile, care prin respect reciproc şi statornicie au ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani de căsnicie, se pot înscrie telefonic la numărul 0730.887.744 sau se mai pot înscrie, fizic, la Asociaţia CASPEV, str. Săsarului, nr. 3, Baia Mare.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.