Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Teatrul Gong

Teatrul “Gong” difuzează online aventurile lui Pinocchio

* Sibiu, 23 octombrie 2020. Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 24 octombrie şi duminică, 25 octombrie, de la orele 12:00, înregistrarea spectacolului “Aventurile lui Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss Kalmar. Spectacolul va fi difuzat pe pagina de Facebook a teatrului.

Autorul fermecătoarei cărţi pentru copii “Le avventure di Pinocchio” este Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian. Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viaţă şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată şi de greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată “a doua conştiinţă”, care veghează mereu şi asupra copiilor, îndemnându-i să fie buni şi ascultători. Acesta este mesajul principal transmis şi prin spectacolul Teatrului Gong, pus în scenă încă din anul 2000, în regia semnată de Lilly Krauss-Kalmar şi scenografia de Anca Dumitru Chirulescu, pe muzică compusă de Petre Manzur. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Jeno Major, Angela Paskuy, Monica Baldea, Claudia Stuhler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea şi Andrei Hansel. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute şi nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Programul complet al teatrului poate fi consultat online pe teatrulgong.ro, iar pentru actualizări în timp real vă recomandăm să descărcaţi aplicaţia Teatrul Gong, disponibilă gratuit în Apple Store sau Google Play.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi