Comunicat de presă – Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

UNIVERSITATEA „1 DECEMBRIE 1918” DIN ALBA IULIA CONSTRUIEŞTE UN NOU CĂMIN STUDENŢESC

În urmă cu 7 luni, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a demarat lucrările la construcţia unui nou cămin studenţesc. Numărul studenţilor universităţii albaiuliene a crescut în fiecare an, fiind, astfel, necesară oferirea de locuri suplimentare pentru cazarea acestora pe parcursul anului universitar.

Noul cămin studenţesc va fi amplasat în Alba Iulia, pe strada Pinului, şi va avea o capacitate de cazare de 246 de locuri. Camerele destinate cazării studenţilor vor avea grup sanitar propriu şi balcon. De asemenea, în cadrul căminului vor fi amenajate săli de lectură, sală multimedia, spălătorie şi uscătorie, sală de mese cu chicinetă. Camerele vor avea o suprafaţă de 26 mp, vor fi dotate cu două paturi, noptiere, frigider de cameră, dulap de haine, masă tip birou, cuier, televizor, dulap pentru pantofi, scaune. Investiţia se ridică la aproape 25.000.000 de lei.

Finalizarea lucrărilor se estimează a fi realizată în anul 2021.

Lucrările de investiţii sunt finanţate prin Compania Naţională de Investiţii cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.