Comunicat de presă – USR-PLUS Argeş

USR PLUS Argeş a depus joi, la Biroul Electoral Argeş, lista candidaţilor din Argeş pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Candidaţii USR PLUS pentru Camera Deputaţilor.

1- Ionuţ Moşteanu deschide lista pentru Camera Deputaţilor. Ionuţ Moşteanu candidează pentru un nou mandat de deputat după ce, timp de patru ani, i-a reprezentat pe argeşeni în Parlament şi a militat din Comisia pentru transporturi pentru deblocarea lucrărilor la Autostrada Piteşti-Sibiu şi pentru alte proiecte mari de infrastructură.

În 2016, Ionuţ a fost secretar de stat în ministerul Transporturilor din guvernul tehnocrat şi responsabilitatea sa principală a fost rezolvarea problemelor de management din companiile aflate în subordine, printre care Tarom, ROMATSA, Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, Portul Constanţa. Într-un timp scurt, a reuşit să demită câţiva directori incompetenţi şi să rezolve conflictele cu sindicatele.Înainte de a intra în politică, Ionuţ a lucrat peste 20 de ani în mediul privat, în companii multinaţionale (Scala J Walter Thompson, Connex/Mobifon, Western Union, Leo Burnett/Publicis), apoi a devenit antreprenor şi a trecut la alte provocări. Cea mai mare provocare din ultimii patru ani a fost lupta împotriva PSD, pentru o Românie demnă, fără hoţie şi construirea unei echipe puternice în Argeş, pregătită să reconstruiască Argeşul şi România.

2- Adrian Ştefan Cîrstea. Preşedinte al filialei USR Argeş, absolvent al Colegiului IC Brătianu din Piteşti şi Facultăţii de Transporturi de la Politehnica Bucureşti, a performat în domeniul său, lucrând mai mulţi ani în proiectare, la Metroul SA Bucureşti, unde a învăţat ce înseamnă să planifici şi să duci la capăt un plan.

Din 2005 este antreprenor şi a reuşit să aducă în România unul din cele mai populare jocuri de societate recreativ-educative din lume – Coloniştii din Catan! După 15 ani, încă se mai ocup cu susţinerea acestui fenomen, care a devenit un adevărat exemplu de educaţie alternativă.

3 – Emilia Mateescu. A studiat Administraţie Publică şi Drept. O perioadă a fost cadru didactic. După terminarea Facultăţii de Drept a desfăşurat mai multe profesii juridice liberale, avocat sau executor judecatoresc. În prezent desfăşoară activitate juridică.

În 2012 a înfiinţat Asociaţia Pro Aequitas, un ONG care promovează echitatea ca valoarea fundamentală pentru dezvoltarea durabilă a societăţii.

Emilia Mateescu va aduce un plus parlamentului prin expertiza din domeniile juridice, educaţie şi implicarea cetăţenească din ultimii ani.

Lista pentru Camera Deputaţilor este completată de Marina Ionuţ, Cojan Mihail, Dragomirescu Mihai, Bărbulescu Mihail, Chiriţă Viorica, Roşoi Robert, Pătrăscan Remus, Răducanu Gabriela şi Belu Ion.

Lista pentru Senat.

1 – Mircescu Ion Narcis deschide lista pentru Senatul României din partea USR PLUS. A activat o viaţa întreagă în privat, în prezent fiind antreprenor şi director de vânzări pentru o multinaţională. A decis să se implice în politică pentru că vrea să contribuie la modernizarea Argeşului şi României, pentru a avea şi aici, acasă, condiţii de viaţa ca în Occident.

Lista este completată de Nedelcu Marius Sebastian – inginer, Creţu Rodica, Stan Florea şi Gherman Alexandru.

Ionuţ Moşteanu, deputat: „Alianţa USR PLUS va continua în Parlament lupta începută în 2016. Am fost vocea voastră împotriva abuzurilor regimului Dragnea şi a hoţiei, şi v-am arătat ce se întâmplă în spatele uşilor închise.

Pe 6 decembrie avem nevoie de votul argeşenilor pentru ca şi judeţul nostru să aibă reprezentanţi în Parlament din partea Alianţei USR PLUS, care să lupte pentru o Românie fără hoţie.

Reparăm ce a stricat PSD în justiţie şi reinstaurăm dreptatea în relaţia dintre cetăţeni şi demnitari prin eliminarea privilegiilor şi a pensiilor speciale. Vrem să mergem mai departe, cu un proiect politic de modernizare a României şi cu soluţii inovatoare pentru serviciile publice. Suntem forţa politică a schimbării şi vrem să începem o nouă revoluţie, a bunei guvernări, în toată ţara.”

Departamentul de comunicare al USR-PLUS Argeş


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.