Cornel Dinu, atac dur la adresa FCSB! Fostul internațional i-a făcut praf pe fundașii Iulian Cristea și Andrei Miron. „E bine să nu îi pună Gigi pe la el prin Pipera, la oi, că îi fură şi oi şi câini”

Cornel Dinu îi face praf pe cei de la FCSB pe unde îi prinde. Meciul cu Academica Clinceni, câștigat cu 2-0 de echipa lui Toni Petrea, i-a oferit un nou motiv de ironie. De data aceasta i-a criticat pe cei doi fundași centrali: Iulian Cristea şi Andrei Miron. FCSB s-a chinuit zdravăn în duelul cu Academica Clinceni. Dennis Man și Olimpiu Moruțan au marcat golurile victoriei în ultimele 5 minute ale confruntării, iar jucătorii au recunoscut că a fost o „victorie chinuită”. Cornel Dinu nu i-a iertat pe cei de la FCSB și i-a ironizat pe cei doi fundași centrali. Iulian Cristea trebuia chiar eliminat. Raul Rusescu a fost faultat într-un moment în care se afla în poziție de gol, dar fundașul FCSB a primit doar cartonașul galben „Parodia este poziţionarea celor doi teribili apărători. E bine să nu îi pună Gigi pe la el prin Pipera, la oi, că îi fură şi oi şi câini, tot. Miron şi Cristea stau complet aiurea, nu au nicio legătură cu ceea ce înseamnă logic aşezarea unor apărători centrali”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport. Cornel Dinu știe de ce Sergiu Buș nu dă randament la FCSB Cornel Dinu l-a criticat și pe Sergiu Buș. Atacantul nu a marcat niciun gol în campionat pentru FCSB. Chiar și atacantul adus de la Gaz Metan Mediaș a recunoscut că nu este mulțumit de prestațiile sale. Mihai Stoica a încercat să-l apere și le-a cerut răbdarea fanilor. „Buş are nişte calităţi. E un băiat cu bun simţ. Îl depăşeşte agresivitatea comportamentală a FCSB-ului şi a Bucureştiului. E dintr-o zonă liniştită, are calităţi. Problema la el e psihică, din două aspecte. E vorba despre cum se simte în Bucureşti, în antrenament. Dacă e o schimbare faţă de ce făcea la Gaz Metan. A arătat că are forţă în joc. Tu, ca antrenor, trebuie să te întrebi dacă trebuie să stai de vorbă cu el, cu un jucător mai sensibil”, a declarat Cornel Dinu, conform Telekomsport. The post (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top