Cornel Țălnar, omul care l-a ajutat pe Pablo Cortacero să cumpere Dinamo, avertisment despre situația financiară a clubului. „Doamne fereşte, nu ştiu ce se poate întâmpla…”

Dinamo pare că se scaldă în bani de când a fost preluat de oamenii de afaceri din Spania. Au fost aduși jucători cu salarii mari, iar antrenorul Cosmin Contra câștigă 360.000 de euro pe an. Cornel Țălnar a dezvăluit câți bani au cheltuit până acum noii conducători ai clubului și de ce sume are urgent nevoie trupa din „Ștefan cel Mare”. Cornel Țălnar a fost unul dintre oamenii care i-a sprijinit pe oamenii de afaceri care au cumpărat clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță. A apărut în poză și la întâlnirea pe care aceștia au avut-o cu ministrul Marcel Vela. I-a ajutat mereu cu sfaturi și lucrează din prima zi la acest proiect. Fostul internațional a dezvăluit câți bani s-au investit la club și de ce sume mai are nevoie urgent Dinamo. „De când au venit, aceşti spanioli au băgat în jur de 600 de mii de euro şi urmează să mai bage în curând încă 700-800 de mii de euro. ca să aducă la zi toate datoriile faţă de terţi. Eu cred că săptămâna asta este o săptămână decisivă pentru toată lumea, în sensul că dacă, Doamne fereşte, nu se bagă bani, o să fie oarecare probleme”, a declarat fostul internațional dinamovist. Cornel Țălnar este convins că Pablo Cortacero va plăti toate salariile Dinamo cheltuie lunar mai bine de 500.000 de euro doar cu salariile. Jucătorii care au fost aduși în această vară au contracte mari, iar antrenorul Cosmin Contra primește lunar 30.000 de euro, susțin cei de la antena sport. Doar Dan Petrescu este antrenorul mai bine plătit din Liga 1. „Cred că domnul Pablo Cortacero va aduce banii respectivi. Mai există un semn de întrebare la nivelul echipei, despre ce se va întâmpla în continuare. Pentru că în momentul în care se vor băga aceşti bani şi jucătorii vor fi toți liniştiţi şi mulţumiţi, cu o pregătire bună și cu strângerea rândurilor, eu cred că Dinamo se va pune pe picioare. Dacă domnul Pablo va aduce ceea ce a promis în această (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top