Cosmin Contra este plătit regește de spaniolii care au cumpărat Dinamo. Cât câștigă în fiecare lună antrenorul echipei din „Ștefan cel Mare”

Cosmin Contra nu a fost ușor de convins să semneze la Dinamo. A cerut un buget mare pentru a aduce jucători, dar a solicitat și un salariu pe măsură ca să vină în România. Tehnicianul câinilor câștigă 30.000 de euro pe lună. Cosmin Contra a câștigat doar un meci din cele șase în care a condus Dinamo. Șefii spun că nu și-au pierdut încrederea, dar fanii sunt furioși. Mai cu seamă că știu că fostul selecționer are un salariu foarte mare, mult peste media din Liga 1. Antena Sport susține că tehnicianul „câinilor” primește în fiecare lună 30.000 de euro, asta înseamnă că în fiecare an îi vor intra în conturi 360.000 de euro. Fără să mai vorbim de alte bonusuri. Contra se află pe locul doi în topul contractelor din campionatul românesc. Doar Dan Petrescu îl întrece. Tehnicianul campioanei en-titre are un salariu lunar de 40.000 de euro. Dinamo stă foarte rău în clasament deși și antrenorii, și jucătorii au salarii mari. Trupa din „Ștefan cel Mare” se află pe poziția a 14-a cu doar 5 puncte și a înregistrat trei eșecuri consecutive. Pablo Cortacero nu se gândește să renunțe la Cosmin Contra Pablo Cortacero a încercat să stăvilească atacul fanilor de pe rețele sociale. Suporterii le-au cerut acționarilor să renunțe la Cosmin Contra și să aducă un antrenor din Spania, dar șefii echipei au spus că nu vor renunța la antrenorul pe care l-au adus cu mari sacrificii. „Mesajul meu pentru suporteri este următorul: Răbdare, răbdare, răbdare. Nu putem ca după fiecare înfrângere să cerem demisia lui Contra, mai sunt multe puncte puse în joc și sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul”, a spus Cortacero pentru doardinamo.ro „Dacă nu începem să câștigăm, presiunea va fi din ce în ce mai mare și va fi o problemă. Nu știu dacă există răbdare din partea conducerii. Sunt riscurile meseriei și o știu foarte bine. Dacă nu vom câștiga foarte repede, există posibilitatea ca (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.