Dinamo și-a prezentat echipamentul de deplasare! „Câinii” vor purta verde la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Dinamo București va juca în verde la meciurile din deplasare. „Câinii” și-au prezentat oficial noul echipament, înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo se va juca sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21:45, în cadrul etapei a opta din Liga 1. Partida va fi transmisă la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

După ce la meciul trecut de pe teren propriu, 0-1 cu Universitatea Craiova, a evoluat într-un nou echipament, Dinamo se va prezenta la meciul cu Sepsi într-o culoare inedită. Dinamo și-a prezentat echipamentul de deplasare „Câinii” au renunțat la negru și vor juca în verde la meciurile din deplasare. Dinamo a prezentat oficial noile echipamente pe rețelele sociale. „Dinamo București va evolua la Sf. Gheorghe în echipamentul de deplasare, de culoare verde, creat de partenerul tehnic Macron pentru sezonul competițional 2020-2021”, se arată pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Dinamo în verde la Sf. Gheorghe Dinamo București va evolua la Sf. Gheorghe în echipamentul de deplasare, de culoare… Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 23 octombrie 2020

Cosmin Contra, neliniștit în privința situației financiare „Eu am venit la Dinamo pentru că mi s-a prezentat un proiect solid din toate punctele de vedere. Ca jucători, am adus cam tot ce ne-am dorit să aducem. Există o neliniște la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului Consiliu de Administrație, nu s-au pus bazele pentru o nouă structură. Nu s-au făcut acele plăți care trebuiau să se facă până acum… există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că în cel mai scurt timp se vor regla aceste lucruri, iar atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect de la Dinamo. Și eu sunt neliniștit, pentru că lucrurile întârzie să șe (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.