Drama lui Alvaro Gonzalez, fotbalistul acuzat de rasism de Neymar! A fost amenințat cu moartea și nu mai iese din casă de o lună de frica fanilor brazilianului: „Am primit două milioane de mesaje pe Whatsapp în acea noapte”

Alvaro Gonzalez susține că a fost forțat să se ascundă de teama amenințărilor cu moartea primite, după scandalul cu Neymar, din derby-ul PSG-OM. Cei doi jucători au evitat sancțiunile din partea Federației Franceze de Fotbal din cauza probelor insuficiente strânse ca urmare a eliminărilor de luna trecută, dar spaniolul declară că pentru el problemele sunt mult mai grave decât s-ar crede. Alvaro Gonzalez nu a mai ieșit din casă de o lună de zile de teama fanilor lui Neymar! „Au amenințat-o și pe mama” Starul lui Marseille a avut o dispută cu brazilianul Neymar în timpul derbyului nervilor PSG-Marseille, care a culminat cu o încăierare generală între toți cei 22 de jucători, cinci dintre ei primind cartonașul roșu din partea centralului. Neymar a fost unul dintre jucătorii eliminați după ce a sărit la Alvaro Gonzalez în altercația apărută, dar imediat și-a acuzat adversarul de insulte rasiste la adresa lui, chiar înainte de reacția sa brutală. Gonzalez a respins totul și și-a clamat nevinovăția, dar a dezvăluit că viața i s-a transformat într-un coșmar, chiar dacă acuzațiile împotriva sa au fost abandonate. Spaniolul a declarat pentru El Transistor: „Totul a fost o minciună. Toată brigada de arbitri a sărit în apărarea mea. Cineva ca el nu merită respectul meu, nici măcar să-i arunc o privire. Era mult mai ușor pentru noi doi să discutăm și să rezolvăm situația. Neymar nici măcar nu m-a sunat. Eu trăiesc într-un oraș unde cineva care ar fi rasist nu ar putea să traiască. Toată lumea știe că rahatul a căzut pe mine, în timp ce el stătea fericit în casa lui și se vedea tot ce mi se întâmpla. Fundașul central spaniol l-a acuzat la rândul său pe Neymar că ar fi apelat la remarci rasiste la adresa lui și că ar fi făcut referiri la inechitatea salarială, spunând că el ar câștiga într-o zi cât ibericul într-un an. Niciunul din cei doi nu a fost (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.