Elvir Koljic, accidentat grav de Marius Mihalache! „Să nu fie și cu smulgere…Îl va avea pe conştiinţă”

Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga 1, după ce s-a impus în fața celor de la Poli Iași, 1-0. Dar, partida a fost marcată de accidentarea groaznică a lui Elvir Koljic. Marius Mihalache i-a produs o fractură de peroneu. Koljic va lipsi în jur de șase luni de pe teren, iar fostul arbitru Constantin Zotta și Andrei Vochin, actualul consilier al președintelui FRF Răzvan Burleanu, au analizat faza. „Foarte mult ghinion şi pentru Koljic şi pentru Mihalache. Îl va avea pe conştiinţă probabil cu accidentarea asta. Se leagă mult cu ce a zis el, că a crezut că nici nu l-a atins, pentru că aşa a simţit atunci. Mult ghinion pentru Koljic, el a avut fractură şi înainte de Craiova şi la naţionala Bosniei, când la fel, era în formă. Acum, începutul ăsta bun de campionat, era în mare formă, mare păcat”, a spus Andrei Vochin la Telekom Sport. „Să vedem acum dacă se confirmă verdictul…să nu fie şi cu smulgere. M-aş mira să nu fie afectată glezna, nu doar peroneul”, a mai declarat acesta. Zotta, despre accidentarea lui Elvir Koljic: „Piciorul stâng nu l-a mai putut controla” „Piciorul stâng nu l-a mai putut controla şi aşa îi provoacă accidentarea gravă lui Elvir Koljic. Haţegan a procedat ca un arbitru de elită, cum de altfel şi este. Această acţiune iniţial impunea un cartonaş galben, dar Haţegan a evaluat consecinţele intrării lui Mihalache şi a dat corect cartonaş roşu. Acesta este motivul – accidentarea gravă – pentru care Haţegan a dat roşu”, afirmat și Constantin Zotta.

A patra accidentare gravă în 3 ani a lui Koljic Elvir Koljic s-a accidentat prima dată când evolua la Lech Poznan. A doua oară la naţionala Bosniei, imediat după ce fusese introdus pe teren. A treia oară şi a patra oară în tricoul Craiovei, într-un meci la Voluntari şi acum, atacat de Mihalache.Acum, fractura de peroneu suferită va face ca vedeta oltenilor să rateze (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.