Evir Koljic, prima fotografie după operație. „«Dragonul» nostru a început astăzi procesul de recuperare” | FOTO

Elvir Koljic s-a operat după accidentarea groznică suferită la partida CS Universitatea Craiova – Poli Iași. jucătorul a început deja recuperarea, iar Informația a apărut pe pagina de facebook a grupării din Bănie. Postarea este însoțită de o fotografie în care atacantul din Bosnia s-a fotografiat alături de doi dintre medicii care s-au ocupat de el. Elvir Koljic a suferit o accidentare groaznică în partida CS Universitatea Craiova – Poli Iași. Atacul lui Marius Mihalache l-a pus la pământ, urlând de durere. Ambulanța a intrat de urgență pe teren și l-a dus la spital. Medicii i-au spus, după mai multe investigații, că are o fractură supramaleolară de peroneu, dar și ligamentele rupte de la nivelul gleznei. „Am crezut că s-au auzit trosnind ghetele, nu oasele colegului nostru”, a declarat îngrozit Marius Constantin. Koljic s-a operat și s-a fotografiat în clinica unde a avut loc intervenția chirurgicală. Are piciorul drept în ghips și se sprijină pe două cârje. Lângă el apar doi dintre oamenii care se ocupă de procesul de recuperare.

„Dragonul nostru a început astăzi procesul de recuperare și sperăm să fie alături de noi în cantonamentul de iarnă. Forza Elvir!”, este mesajul de pe pagina clubului din Craiova.

„Koljic a fost operat, a reușit, a fost externat, e la un hotel aproape de zona unde face recuperarea. Ramâne acolo o perioadă. 1 lună și jumătate nu are voie să pună piciorul jos. De fapt, el a început recuperarea de acum, la o zi sau două. Păcat că nu e acum și el cu noi, am fi fost și mai puternici”, a declarat Sorin Cîrțu. CS Universitatea Craiova a adus 4 jucători în ultima zi de „mercato” Când s-au trezit fără Ekvir Koljic, dar și fără Valentin Mihăilă, transferat la Parma, oltenii au ieșit la cumpărături și au adus 4 jucători, cu câteva ore înainte de finalul perioadei de transferuri: Reagy Ofosu, George Cîmpanu, Mihai (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.