FC Voluntari i-a adus urmaș lui Eric! Echipa lui Mihai Teja a semnat cu brazilianul John Anderson

FC Voluntari a început excelent sezonul. Ilfovenii sunt pe locul 4, dar vor și mai mult. După Adi Popa, echipa lui Mihai Teja l-a anunțat azi și pe brazilianul John Anderson, urmașul lui Eric. FC Voluntari a avut o campanie interesantă de achiziții. După spaniolul Jefte Sanchez Betancor, care a avut un debut fabulos în Liga 1, ilfovenii și-au asigurat și serviciile lui Adi Popa. Vineri, ilfovenii l-au anunțat și pe John Anderson Souza Fonseca. FC Voluntari i-a adus urmaș lui Eric! Echipa lui Mihai Teja a semnat cu brazilianul John Anderson „FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul John Anderson. Acesta va purta numărul 11 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării ilfovene.

Născut la Sao Paolo, mijlocaş lateral în vârstă de 23 de ani a mai evoluat până acum în cariera sa la formaţiile portugheze Leixoes şi Freamunde, precum şi în Brazilia, la Barcelona Esportivo Capela. Adi Popa, aproape să refacă echipa cu Rusescu și Cristi Tănase: „Băi, făceam eurofantasticii, partea a 2-a!” Adi Popa a semnat cu Voluntari pentru un an de zile. Mijlocașul spune că se gândește la un transfer în zona Arabiei, dar că nu a renunțat la națională. „Am ales să merg la Voluntari pentru Mihai Teja, care m-a dorit și în iarnă. Din cauza pandemiei, nu s-au concretizat ideile mele să merg afară. Nu s-a pus nicio secundă problema financiară, ci doar să vin să joc. Chiar nu am discutat deloc. Important pentru mine a fost să vin undeva unde să am oportunitatea să joc. Vin la o echipă bună, m-am antrenat două luni cu ei, mi-au plăcut antrenamentele, mai ales ideea de joc a lui Mihai Teja. Vin să îi ajut și să mă ajut și pe mine. Sper să reușesc. Eu voiam să merg în zona (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top